Ro vs Live

Constant ben ik op zoek naar nieuwe, uitdagende vormen van entertainment. Door de warmte van een live band te combineren met de flexibiliteit van een DJ wordt de ultieme sfeer gecreëerd. Vanuit dit idee werk ik met een groot aantal professionals samen. Ieder van hen geniet ervan om samen een avond op te bouwen. Het zijn dus vaste combinaties met een goed doorgedachte show en een breed repertoire.

DJ Ro vs Berenice

Ik werk veel samen met Berenice van Leer. Zij is veelzijdig, muzikaal en vernieuwend. Berenice is een zeer gerespecteerd zangeres en frontvrouw van “Kraak en Smaak”. Haar stemgeluid is divers en ze kan improviseren op jazz-, funk-, soul-, en housemuziek. Met haar muzikale inbreng creëert Berenice altijd een atmosfeer waarin het publiek uit zijn dak gaat. Samen met mij en andere live-muzikanten zorgt zij voor een avon vol enthousiasme en magie. Ze werkte samen met vele DJ’s en stond op festivals als IDFA, Supernatural, Indi- an Summer, Extrema Outdoor, Mysteryland, The Hague Jazz en meer.

DJ Ro vs SaxoJoe

Ik, Jeroen en Berenice werken regelmatig samen en zijn goed op elkaar ingespeeld. Saxofonist Jeroen Kraaij is al zo’n tien jaar bekend onder de naam Saxojoe in de nationale en de internationale muziekwereld. Hij heeft zich gespecialiseerd in het live meespelen met de sax met dj’s. Zo speelde hij met met diverse bekende DJ’s (onder andere Erik E, Brian S en Roog) en uiteenlopende muziekstijlen. Door zijn ruime ervaring weet Saxojoe goed hoe hij een “Gewoon feest” omtovert naar een “Spectaculair feest”. Hij staat niet alleen bekend om zijn waanzinnige spel, maar ook om de hoge entertainmentwaarde en enthousiasme welke hij keer op keer meeneemt naar elk feest!

DJ Ro vs Saxsymbol

DJ Ro vs SaxsymbolSaxofonist Machiel ‘Saxsymbol’ hoort bij de absolute top als het gaat om het verzorgen van een knallende performance op zowel jazz-, lounge-, als housemuziek.  Als één van ‘s werelds eerste house-saxofonisten stond hij onder meer in Dubai, Moskou, St. Tropez en Beverly Hills. Hij had tevens wereldwijde clubhits met de vermaarde DJ Gregor Salto.

In 2012 stond ik in de Heineken Music Hall met Machiel tijdens het voorprogramma van Jeroen van der Boom

Wilt u uw event naar een ongekend niveau brengen dan bent u met Ro vs Saxsymbol aan het goede adres.