Over mij

Sinds 1991 ben ik actief als DJ en net als vele andere DJ’s ben ik geïnspireerd door Ben Liebrand. Mijn muziek bestaat uit ‘grenzeloos’  swingende cross-overs onder een funky beat. Ik beschik over een zeer brede muziekcollectie en mix graag Dance, Club en Beach House met de huidige trends aan elkaar. Tevens heb ik veel ervaring met, maar ook een grote passie voor Disco/Party Classics. Muziek uit de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s mix ik aan elkaar tot leuke en vaak verrassende compilaties.

Veel van mijn ervaring heb ik opgedaan in Clubs, (Grand-) Cafés, tijdens bedrijfsfeesten en partijen. Hierdoor weet ik als geen ander in te spelen op een breed publiek. Of het nu gaat om achtergrond muziek, sfeerbeheer of volledig het dak eraf. Mijn motto is: “Let’s Groove Again!”

Naast mijn DJ activiteiten ben ik ook actief als VJ. Uit een brede videocollectie draai ik de beste videoclips van de 70’s, 80’s, 90’s tot en met nu naadloos aan elkaar op LCD of grootbeeld projectiescherm. Naast de videoclips is het ook mogelijk om foto’s, bedrijfslogo’s of eigen films te tonen.